Η εταιρεία

Αποστολή της εταιρείας μας είναι να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, επιχειρόντας μέσω των καινοτόμων προϊόντων.   

Όραμα μας είναι, να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα που υπερβαίνει τις προσδοκίες των αξιότιμων πελατών μας. 

Οι αξίες της επιχείρησης μας είναι η αντιμετώπιση όλων των πελατών μας με σεβασμό και πίστη. Ενσωματώνουμε την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και την ηθική των επιχειρήσεων σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής μας δράσης.

 

1998
Ο Σταύρος Αγουρζενίδης και Ιωάννης Αγουρζενίδης ξεκίνησαν την επαγγελματική τους καριέρα ως πωλητές εξωτερικής πώλησης πάνω σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης της Θεσσαλονίκης.

2006
Ο Σταύρος Αγουρζενίδης και Ιωάννης Αγουρζενίδης ίδρυσαν 6 νέα καταστήματα λιανικής πώλησης σε επιλεγμένα σημεία της Θεσσαλονίκης, με ονομασία Saga Stores.

2011
Ιδρύουν την εταιρεία Saga Group με επίκεντρο την χονδρική πώληση και ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι, με σημείο αναφοράς το λειτουργικό ποτό LE Cannabis, εισαγόμενο από την Αυστρία.

2012
Η εταιρεία ξεκινά να δραστηριοποιείται και να παίρνει μέρος σε διεθνής εκθέσεις. Το 2015 στην Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης απονέμεται ο τίτλος υψηλότερης επισκεψιμότητας.

2015
Ο Σταύρος Αγουρζενίδης μεταφέρει την εταιρεία Saga Group στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ενώ ο Ιωάννης Αγουρζενίδης συνεχίζει την λειτουργία των 6 σημείων λιανικής πώλησης Saga Stores. Ο στόλος της εταιρίας επανδρώνεται με 5 ιδιόκτητα van και ξεκινά μια σταθερή ανοδική πορεία στην χονδρική πώληση πρωτότυπων προϊόντων κάνναβης, μαζί με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ψιλικών έτσι ώστε να καλύπτονται περισσότερες ανάγκες των καταστημάτων.

2020
Η εταιρεία δημιουργεί το δικό της Ηλεκτρονικό Κατάστημα και εισχωρεί στην Λιανική Πώληση.

stauros-agourzenidis
ioannis-agourzenidis