Τρόποι Αποστολής

Συνεργαζόμαστε με τις Ελληνικές Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ELTA Courier) και με Easy Mail για την παράδοση παραγγελιών.

Αν επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη Courier μπορείτε να το σημειώσετε στις ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ – ΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι παραγγελίες μας παραδίδονται στην Courier καθημερινά στις 16:00μ.μ. με κόστος 2,5 ευρώ ανά δέμα.

Οι ετοιμοπαράδοτες παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και σε μη δυσπρόσιτες περιοχές παραδίδονται στον πελάτη την επόμενη ημέρα.

Σε προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, θα επεξεργάζονται από 1-3 εργάσιμες ημέρες και ο χρόνος παράδοσης από 2-5 ημέρες.

Μπορείτε να ελέγξετε πού βρίσκεται η παραγγελία σας, χρησιμοποιώντας τον αριθμό παρακολούθησης που σας αποστέλλεται μέσω email.

Οι παραγγελίες για την πόλη της Θεσσαλονίκης παραδίδονται με δικά μας μέσα. Οι παραδόσεις έρχονται στο χώρο που επιθυμείτε χωρίς καμία επιβάρυνση και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Ο χρόνος παράδοσης είναι την ίδια μέρα εώς 2 εργάσιμες ημέρες.

 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παρακολουθείτε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό παρακολούθησης που αποστέλλεται μέσω email μετά την αποστολή της παραγγελίας σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό παρακολούθησης στην ακόλουθη διεύθυνση URL https://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx για τα ELTA Courier ή https://www.easymail.gr/web-tracking για την Easy Mail. Mπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό παρακολούθησης στο πεδίο παρακολούθησης του ταχυδρομείου του ιστότοπου.