Τρόποι Πληρωμής

Μέθοδος Αντικαταβολής - Πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας

Ο Πελάτης που επιλέγει τη μέθοδο Αντικαταβολής πληρώνει με μετρητά την μεταφορική εταιρεία Courier, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή της saga-group.gr, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στον τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή κατά την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της εταιρίας Courier. Το κόστος Αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι €2,00. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβεί τα τετρακόσια ενενήντα οκτώ Ευρώ (€498).
 
Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
 
Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ιστότοπό μας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας Visa, Maestro & Mastercard.
 
Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεσή. Αν δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να αναφέρετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας όπως αυτό καταχωρήθηκε κατά την παραγγελίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ

IBANGR7301102210000022140118211
Δικαιούχος: ΑΓΟΥΡΖΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBANGR9301722230005223085754863
Δικαιούχος: ΑΓΟΥΡΖΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΣΤΑΥΡΟΣ

 

Pay-Pal

Είναι η πιο διαδεδομένη και ασφαλής μέθοδος για διαδικτυακές συναλλαγές.

 

*Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Πληρωμής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλεφωνικά στο 2311222974 Δευτέρα - Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. (εκτός αργιών) ή μέσω email στο [email protected]